Kontakta Oss

Möt Teamet

Träffa de Fantastiska Fyra på Osbytsm!

Antonius – vår VD ser till att allt fungerar som en klocka.

Andrea – vår projektexpert och inredningsentusiast, håller skeppet seglande smidigt.

Thilo – vår målningsperfektionist, lägger till en splash av färg till din värld.

Arnd – vår snickeritrollkarl, formar trä till konstverk.

Tillsammans är vi din helhetslösning för allt inom snickeri och målning.

 

Andrea Sievert

Project Manager

Email: welcome@osbytsm.se

Mobile: +46 79 355 01 53

Hej, jag är Andrea!

Jag tillför en unik mix av färdigheter till vårt team för att göra ditt projekt enkelt. Med många års erfarenhet inom grosshandel, internationell handel och projektledning har jag även en livslång passion för inredningsdesign, vilket jag har studerat noggrant. Det gör att jag kan göra mer än att bara hantera projekt. Jag ger råd och erbjuder värdefulla designinsikter för att underlätta beslut för våra kunder.

Oavsett om det handlar om att välja perfekta färger för din målningsjobb eller skapa skräddarsydd snickeri, kommer jag att se till att ditt utrymme ser fantastiskt ut och fungerar vackert. När du väljer våra tjänster får du inte bara skickliga yrkespersoner, utan också tillgång till designexpertis.

Jag är här för att hjälpa dig förverkliga din vision. Välkommen till vårt team, där vi kombinerar professionalism med kreativ design för att göra ditt utrymme verkligen speciellt.

Antonius Tuschen

General Manager

Email: antonius@osbytsm.se

Mobile: +46 79 355 91 10

Hej, jag är Antonius!

Med en djupt rotad bakgrund inom internationell trähandel leder jag Osbytsm-teamet och ser till att våra kunder är i exceptionellt trygga händer.

Min resa har fört mig genom intrikatesserna av internationella handelsförhandlingar och projektledning. Denna erfarenhet gör att jag kan vägleda vårt team med precision och se till att vi konsekvent levererar excellens inom varje aspekt av våra tjänster.

När du väljer att arbeta med oss, väljer du ett team av experter och litar på ditt projekt till en branschexpert. Ditt förtroende för våra förmågor är avgörande, och jag är här för att upprätthålla den tilliten.

På Osbytsm utgör vår erfarenhet grunden för framgången i ditt projekt, och din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Arnd Tuschen

Carpentry Services

Email: arnd@osbytsm.se

Mobile: +46 79 358 02 65

Hej, jag är Arnd!

Jag har med mig mer än 25 års erfarenhet till snickeribranschen. Under min karriär har jag fördjupat mig i varje aspekt av snickeri. Jag har behärskat invecklade färdigheter som krävs för specialtillverkade möbler, kök, dörrar och fönster till den strukturella precisionen som behövs för takläggning.

Varje projekt jag genomför speglar mitt åtagande att omvandla trä till funktionella och estetiskt tilltalande skapelser.

Genom att välja vårt team engagerar du inte bara snickare; du använder tjänsterna från ett professionellt team som gör din unika vision till verklighet. Den breda erfarenheten och en hängivenhet till högsta standarder av hantverk.

Välkommen till vårt team, där olika snickerifärdigheter säkerställer framgången för ditt projekt.

Thilo Sievert

Painting Services

Email: thilo@osbytsm.se

Mobile: +46 79 332 80 37

Hej, jag är Thilo!

Som expertmålare har jag varit en del av denna dynamiska och kreativa värld de senaste 25 åren.

Jag är väl insatt i att välja perfekta färger och tekniker för varje jobb. Jag har omfattande erfarenhet av olika tekniker och material som säkert lever upp till specifika önskemål.

Från väggar, tak, byggande av gipsskivor eller fasaden på ditt hem är jag din proffs för att få färgerna att poppa och stå tidens test. När du välkomnar oss till ditt projekt får du inte bara en målare utan bjuder in en passionerad professionell.

Välkommen till teamet, där vi förvandlar målning till ett varaktigt kvalitetsarbete!

Vad Vi Erbjuder

Efter en inledande diskussion genomför vi en platsundersökning, en avgörande fas för att etablera en komplett arbetsriktlinje. Vi bedömer ditt projekts specifika krav och unika egenskaper under denna fas.

Vi erbjuder expertrekommendationer angående

  • designaspekter
  • materialval
  • kvalitetsriktlinjer.

Dessa har stor betydelse för att uppnå en högkvalitativt resultat.

Vi förstår vikten av att hålla oss till tidslinjer. Därför presenterar vi en tydlig och detaljerad genomgång av den förväntade tidsramen för arbetet. Det gör projektledningen effektiv och transparent.

När vi är överens om projektets specifikationer och föreslagna lösningar ger vi dig en konkurrenskraftig prisuppgift.

Denna offert återspeglar vårt åtagande att leverera enastående service samtidigt som vi möter dina behov. Vi tror på att erbjuda både kvalitet och värde i varje projekt vi tar oss an.

Det är så enkelt som så!

Kom i Kontakt Med Oss Idag!

Känn dig fri att kontakta oss via e-post eller ring oss på mobilen. Låt oss diskutera dina behov. Vårt team är glada att hjälpa dig med eventuella frågor du har.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla hushåll, även för komplexa projekt.